EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
14 de Juliol de 2020
04/06/2019 10:23h
Obertes les inscripcions a la 20a edició de l’Escola d’Estiu del Voluntariat
Serà el 10 de Juliol a Girona oferint activitats formatives per voluntaris
Escola d'Estiu del Voluntariat
Escola d'Estiu del Voluntariat

S’obren les inscripcions a la 20a edició de l’Escola d’Estiu del Voluntariat, després de mesos de preparació on més de 80 persones van participar en l’elaboració de propostes per incloure en el programa.

 

L’acte té com a objectiu promoure l’intercanvi d’experiències entre les persones voluntàries i les entitats i organitzacions del país.

 

La jornada està organitzada per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i tindrà lloc el 10 de juliol a la Delegació Territorial del Govern a Girona (Pl. Pompeu Fabra núm. 1).

 

Amb la inscripció tindreu accés a la conferència inaugural, als tallers, que se centraran en temes com: tècniques per fer un bon vídeo de difusió, elaboració d’un edcamp, els estereotips de gènere i la gestió d’equips i lideratge, seguits d’una pausa-cafè del matí. També obtindreu els certificats d’assistència a les activitats escollides.

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 233
Coneixem una de les activitats estrella de l’educació en el lleure, els campaments...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC