EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
03 de Juliol de 2020
29/04/2019 11:25h
Obertes les inscripcions d’expositores per la ‘I Fira d’ESS Migrant i Diversa’
La Fira d’ESS Migrant i Diversa busca projectes que hi vulguin participar
Fira ESS
Fira ESS

El proper 8 de juny el cercle de migracions de Coòpolis i altres organitzacions que s’hi han sumat celebra la I Fira d’Economia Social i Solidària on es pretén generar un espai de trobada, intercanvi i reconeixement, per donar visibilitat a la promoció de l’antiracisme com a valor de l’ESS.

 

L’esdeveniment tindrà lloc a Can Batlló i té per objectiu donar visibilitat a les iniciatives de l’ESS iniciades per persones migrants i/o racialitzades promotores de projectes d’economia transformadora, tot aportant practiques i experiències pròpies dels seus orígens.

 

Les persones que estiguin interessades a participar-hi com a expositors i muntar-hi un estand, tenen el període d’inscripcions obert fins al pròxim 24 de maig.

 

Per tal de fer arribar la proposta, cal omplir el següent formulari

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 232
Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC