EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
21 de Agost de 2019
01/02/2019 09:00h
Obertes les inscripcions del programa Vacances en família
S’ofereixen un total de 55.416 places
Vacances en família
Vacances en família

L’Agència Catalana de la Joventut (ACJ) ha obert les preinscripcions al programa “Vacances en família". Una iniciativa que enguany ofereix 55.416 places per a un total de 10.876 famílies amb fills menors de 18 anys. El programa està dirigit a totes les famílies catalanes amb fills i filles menors d’edat (0 a 17 anys) amb l’objectiu de potenciar el lleure familiar compartit entès com una pràctica educativa, i afavorir alhora la convivència dels membres de la unitat familiar i amb la resta de famílies participants.

 

En aquesta quinzena edició, s’ofereix un total de de 70 períodes d’estada de 2, 3, 4 i 7 nits repartits entre la Setmana Santa, l’estiu, els diversos ponts al llarg de l’any i els caps de setmana des del mes de març de 2019 fins al de febrer de 2020. Les estades es complementen amb activitats i espectacles en els torns de més de dues nits, amb l’objectiu de compartir i aprendre a través del lleure. Es tracta  de propostes de descoberta de l’entorn natural i cultural, animació musical o tallers de manualitats que no representen cap cost afegit per a les famílies.

 

A més, per tercer any consecutiu, el “Vacances en família” també incorpora cinc subprogrames dirigits a famílies d’especial atenció pública, que tindran l’estada becada o totalment gratuïta amb la voluntat de garantir la igualtat d’oportunitats de les famílies catalanes. Aquestes famílies tenen reservada la seva plaça al marge del procés de preinscripcions, gràcies a la iniciativa de la Direcció General de Famílies a través de la col·laboració amb les entitats socials que gestionen l’acompanyament d’aquestes persones.

 

Les famílies interessades poden preinscriure’s a través del web del programa fins al proper 11 de febrer a les 12 hores. Dos dies després, el 13 de febrer, se celebrarà el sorteig públic a partir del qual s’adjudicaran les places definitives.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 226
El Centre d’Interès desglossa la idea que el voluntariat i l’associacionisme...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC