EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
23 de Gener de 2020
11/10/2019 10:38h
Obertes les inscripcions per ser voluntari a la Marató de TV3
Les aportacions econòmiques es destinaran a la investigació de malalties minoritàries
marato voluntaris
marato voluntaris

Des de fa 3 anys la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària ha posat en marxa un sistema de preinscripcions de persones voluntàries per La Marató de TV3 en la qual els participants entren a formar part d’un sorteig de places. Aquelles persones que estiguin interessades en participar-hi tindran temps d’omplir la sol·licitud fins el 30 d’octubre en aquesta pàgina web marató.voluntariat.org.

 

Les entitats i grups de persones que ho vulguin tindran l’opció de fer la inscripció en grup, posant la mateixa bústia de correu per totes i facilitant les dades corresponents. Totes les persones amb plaça adjudicada i un cop l’hagin acceptat , hauran de fer una formació prèvia que es podrà realitzar tant de forma presencial com en línia.

 

Les malalties minoritàries, protagonistes en l’edició de La Marató d’aquest any, són patologies molt poc freqüents que només afecten a 5 de cada 10.000 persones. Inclouen un conjunt de malalties, que encara que són molt diferents entre elles, acostumen a ser greus, cròniques, progressives i discapacitants. Es calcula que a Catalunya hi ha 400.000 persones amb una malaltia rara. Els objectius més urgents són detectar les malalties en el moment de néixer i proporcionar tractaments eficients i segurs.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 229
Filosofem una mica sobre les pressions socials en què es poden trobar sotmesos i sotmese...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC