EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL

27 de Gener de 2021
13/06/2017 15:29h
Agraïment
Xavi Nus Opinió
Xavi Nus
President del MCECC - Fundació Pere Tarrés

Durant el mes de juny finalitzaran les activitats de curs de les entitats d’educació en el lleure, una sortida de cap de setmana o d’un dia serà una bona activitat per donar el punt i final al curs. Igualment, els educadors/es realitzaran les reunions respectives d’avaluació i sense defallir, incansables i carregats d’energia, acabaran d’organitzar aquella activitat d’estiu que ja fa mesos que preparen.

 

Podem dir ben fort que som una societat afortunada, per comptar amb milers de joves que dediquen part del seu temps, de forma voluntària, a construir una societat més justa, transformant el seu entorn. Som una societat afortunada per tenir unes entitats de lleure que esdevenen una escola de vida, on els infants i joves aprenen a ser ciutadans/es compromeses del present i del futur de la nostra societat, un espai on es desenvolupen personalment i socialment.

 

Cal, doncs, un agraïment sincer als milers de monitors/es i caps, que són el motor perquè els centres d’esplai i agrupaments funcionin. Persones responsables dels infants i del seu creixement, compromeses amb la tasca educativa i coherents amb la seva manera de fer i ser, esdevenint referents dels infants i joves que estan al seu càrrec. Aquests tres pilars sustenten l’acció educativa de qualitat i de millora constant que realitzen, que permetrà crear els espais adients per tal que els infants visquin com a infants i creixin com a persones.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 236
Animació de la què? Animació de la fe! En aquest número, diferents...
Especial Preparem un curs excepcional
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC