EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
29 de Setembre de 2020
11/12/2012 17:56h
Benvingut a casa
Maria Valencia
Maria Valencia
Presidenta de Didania

Estris.cat és una nova oportunitat, un nou repte que ens oferirà més recursos aplicables a la nostra tasca des de l’Esplai i l’Agrupament, per tal d’acollir, acompanyar i, sobretot, educar a milers d’infants, adolescents i joves del nostre país.

Són molts els que hem gaudit i gaudim de l’educació en el lleure a Catalunya com una opció de vida ben plena; són molts els monitors/es que dissabte rere dissabte i a l’estiu acompanyen als nens i nenes en el seu creixement; i són molts els petits i les petites que creixen com a persones dins les nostres entitats, per a esdevenir persones amb uns valors ben definits, coherents, amb un esperit crític i de participació. No podem oblidar que tot això ens ajuda a construir la nostra societat i a formar autèntics ciutadans per a que hi visquin en ella i vulguin transformar allò que es pot millorar.

Des de l’any 1971 la Revista Estris ha volgut ficar-se a les motxilles de milers d’educadors en el lleure per a fer-los-hi la seva tasca més fàcil i encara amb més sentit. En un moment en que la tecnologia està més que present en el nostre dia a dia, aquesta Revista referent del nostre sector no es vol quedar enrere i, per això, ara l’Estris no només es trobarà a les motxilles, sinó en diferents dispositius i modalitats que facilitaran l’accés encara a més persones.

Seguim creixent com creix l’Educació en el Lleure a Catalunya, com creix no només en volum, sinó en qualitat, de la mà dels nostres Centres d’Esplai i Agrupaments.

L’Estris.cat esdevé un perfecte company de viatge!

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 234
Avui dia, les noves tecnologies estan presents en tots els àmbits de la vida dels i les...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC