EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
29 de Setembre de 2020
11/12/2012 13:47h
El nou repte: ser rellevants
Lluís Marco
Lluís Marco
Comissari general - President de MEG

Lleure, web, educació, xarxa, estris. Així és com un podria arribar avui a la nova web estris.cat tot cercant per aquests mons inacabables d'internet. Arribar-hi sembla fàcil. De fet ho és, però el que és difícil és que un s'hi aturi per llegir-la i mirar-la amb deteniment. Aquí està el repte d'aquesta nova web que pretén ser de referència en el camp de l'educació en el lleure.

Seguint amb la idea del repte, en els temps que corren, aquest no està en comunicar, publicar o fer difusió, sinó en impactar. Avui tots podem tenir el nostre mostrador particular a les xarxes socials, però no a tots se'ns escolta per igual. Per tant, aquí l'autèntic repte: què comuniquem que realment sigui significatiu i rellevant a la nostra societat?

En aquest sentit, des de les entitats d'educació en el lleure com Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, apostem i agraïm que hi hagi webs i plataformes digitals com estris.cat que facin d'altaveu de les iniciatives impulsades en el marc de l'educació no formal. Iniciatives que ara, de ben segur, són clau i necessàries per educar infants i joves amb esperit crític, amb caràcter i amb capacitat per sortir de l'època del cotó fluix en què ens trobàvem immersos i construir comunitat. En definitiva, educar ciutadans desperts i compromesos amb el seu entorn.

Així doncs, benvinguda estris.cat i gràcies per ajudar-nos a impulsar el nostre projecte!

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 234
Avui dia, les noves tecnologies estan presents en tots els àmbits de la vida dels i les...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC