EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
31 de Maig de 2020
26/04/2016 11:42h
En record d'en Jaume Brufau
Olla grills
C.E. Olla de Grills

Segur que molts de vosaltres coneixíeu Mn. Brufau. Destacava per la seva edat enmig de tants joves, i és que va estar actiu i participant de totes les activitats, sortides i colònies fins l’últim moment. També era conegut perquè li agradava molt xerrar, conèixer gent i explicar de tot a tothom: podies estar hores parlant amb ell. Tenia coneixements de tot i una memòria envejable. Era de la broma i li agradava robar somriures, amb les seves recurrents bromes sobre els àngels o la pell de burro.

 

I és que així era ell, un home entregat a la seva tasca de professor, de mossèn i de director de l'esplai. Un home entregat a les persones i a l'amor.

 

Dins l'esplai volia participar en tot. No negarem pas que, amb la seva edat i envoltat de tants joves, de vegades es creaven divergències d'opinions. Era tossut i creia 100% en les seves idees i sobretot en el projecte d’esplai que havia creat. Tot i la seva edat, la seva força i tossuderia el feia ser un més dins l'equip de monitors.

 

L'amor i l'estima cap a nosaltres, els monitors, els nens i l'esplai són els que li van donar la vitalitat i l’energia per estar al peu del canó fins l’últim moment. Aquest estiu encara va venir de colònies, i això que ja no estava al 100%!

JaumeBrufau

 

En Jaume, creia en nosaltres i entre tots plegats tiràvem endavant l’esplai. Ell sempre deia que nosaltres érem la seva família i és cert, dins aquest esplai s’ha creat una petita gran família. I és que sense l’esplai, avui en dia no seríem qui som. Ens ha ensenyat una nova manera de viure i d’entendre la vida. I ens ha brindat l’oportunitat de créixer com a persones.

 

Malauradament, el passat 2 d’abril en Jaume ens va dir adéu, i estem tristos.Però Jaume, et donem les gràcies per ajudar-nos a ser millors persones. Sense tu, molts de nosaltres no ens hauríem conegut, no hauríem conegut la lliçó de vida que ens dóna l’esplai i l’amor cap als altres. La tasca del voluntariat és dura i comporta moltes responsabilitats, però tal i com ell sempre deia és més bonic donar sense esperar res a canvi.

 

Jaume, pots estar tranquil que l’Esplai L’Olla de Grills de Mataró seguirà endavant. Els monitors que hem passat i que encara formem part de l’esplai estem orgullosos de pertànyer a aquesta família.

 

Descansa en Pau, Jaume! Et trobarem a faltar.

 

Els monitors i monitores.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 232
Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC