EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
29 de Setembre de 2020
11/12/2012 17:12h
Estem d’enhorabona
Sense títol
Toni Reig
Exdirector general de Joventut

Pels qui ja portem un quants anys en això de l’educació en el lleure, la revista Estris és una capçalera de referència. Des del 1971, s’ha anat consolidant com un veritable punt de trobada, en el qual la gent del sector disposa de tota mena de recursos, informacions i anàlisis que els són de gran ajuda a l’hora de dur a terme la seva tasca educativa i social.

Avui, Estris fa un nou pas endavant i es fusiona amb la comunitat virtual enGrup.cat per generar Estris.cat: una potent plataforma on line al servei de l’educació en el lleure i de tot el Tercer Sector. No tinc cap dubte que aquest nou instrument, dissenyat sota el concepte 2.0, esdevindrà també un referent obligat per a tots aquells qui dediquen una part del seu temps i dels seus esforços a l’educació en el lleure.

Per tant, no puc fer altra cosa que celebrar-ne el seu naixement i donar la benvinguda a aquesta nova eina, pensada per a l’educació en el lleure del segle XXI i que ha de permetre innovar en els mètodes de formació i en els mecanismes d’informació i comunicació.

Avui, sens dubte, estem d’enhorabona.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 234
Avui dia, les noves tecnologies estan presents en tots els àmbits de la vida dels i les...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC