EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
29 de Setembre de 2020
11/12/2012 18:09h
Exemple d’innovació social
Maite Fandós
Maite Fandos
Tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports

És un gran honor dirigir-me a vosaltres des d’estris.cat, perquè aquest nou mitjà digital és la prova que la Fundació Pere Tarrés i totes les persones que conformeu aquest projecte sou un exemple d’innovació social. En els temps que corren no ens podem permetre el luxe de quedar-nos quiets. Vull expressar tot el meu reconeixement i agraïment per la vostra feina.

Avui més que mai són importants els valors de treball, solidaritat, esforç i capacitat de superació que vosaltres encarneu. I també per això us felicito pel naixement del vostre web estris.cat, que suma la comunitat virtual enGrup.cat i la revista en paper Estris, dues eines de referència en l’educació en el lleure a Catalunya. Estris.cat és el resultat d’aquesta innovació necessària, que ha prioritzat el més important: les persones.

De ben segur que estris.cat serà una eina potent de comunicació i d’intercanvi de coneixements, vivències, impressions i informació, com no pot ser d’una altra manera avui en dia.

Estic convençuda que serà el punt trobada per a tots aquells voluntaris i professionals que dediquen el seu esforç a l’educació en el lleure i l’educació social a Catalunya, i que serà un gran banc de recursos de gran valor i utilitat.

Rebeu la més cordial enhorabona i els meus millors desitjos per a www.estris.cat. Em teniu al vostre costat.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 234
Avui dia, les noves tecnologies estan presents en tots els àmbits de la vida dels i les...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC