EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
27 de Setembre de 2020
23/03/2015 11:09h
La lluna en un cove
Maria Valencia
Maria Valencia
Presidenta de Didania
La revista ESTRIS, amb la seva empenta i força, seria capaç d’aconseguir “ficar la lluna en un cove” i ho faria amb un clar convenciment de la importància de l’educació en el lleure en la vida de milers d’infants, joves i monitors i monitores del nostre país. “El cove” va ser la revista “companya” de la nostra revista ESTRIS durant molts anys i de la qual teniu ara a les mans el número 200.

200 números plens de milions de lletres, paraules i frases; plens de milers de recursos i recomanacions; plens de centenars d’articles i entrevistes; plens de desenes de redactors, caps de redacció, dissenyadors i responsables de publicacions...; i, sobretot, plens de persones que han fet possible aquests 200 números, persones que han cregut i creuen dia a dia en el món de l’educació en el lleure, des de múltiples sectors com la política, la cultura, l’educació, l’art i la pròpia vida.

200 felicitacions, 200 agraïments, 200 paraules de reconeixement, 200 abraçades, 200 x 200 x 200 somriures dels infants que dia a dia gaudeixen de l’esplai i totes les possibilitats que ofereix gràcies als seus monitors i monitores. Tot això, dedicat a tots aquells que han fet realitat aquest “estri” tan essencial com és la nostra estimada revista i a tots aquells que viuen i estimen l’educació en el lleure i treballen amb el convenciment d’esdevenir referents en la vida de molts altres.

I com quan es celebren esdeveniments sempre ens agrada demanar un desig... un últim desig per la revista ESTRIS: ENDAVANT... hem d’arribar al 2000!
COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 234
Avui dia, les noves tecnologies estan presents en tots els àmbits de la vida dels i les...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC