EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
29 de Setembre de 2020
11/12/2012 13:19h
Una bona notícia
Carles Barba
Carles Barba
Vicepresident de Relacions Institucionals i Comunicació a la Fundació Catalana de l'esplai

Un dels reptes que tenim avui les entitats del tercer sector, per a ser eficaços en la nostra missió, és situar les nostres organitzacions en la societat digital. La Fundació Pere Tarrés dona un pas en aquesta direcció i des de la Fundació Catalana de l’Esplai volem felicitar la iniciativa del portal www.estris.cat.

El món digital suposa obertura, horitzontalitat, espai de trobada i construcció col·lectiva. Un nou paradigma lluny de la unidireccionalitat, la jerarquia i la verticalitat. Una forma d’entendre la comunicació que estimula la participació i l’aportació de cada persona i cada entitat al bé comú. Estem convençuts que www.estris.cat sabrà propiciar tot això com ha sabut innovar al llarg de la seva història.

La creació del portal és molt oportuna en un context en que hi ha el risc que les polítiques públiques considerin l’educació en el lleure com quelcom prescindible. Són moments en que les entitats tenim la responsabilitat de generar projectes i motius d’esperança. Bones notícies i bones eines per a caminar en el present i construir futurs. www.estris.cat és una d’aquestes eines i una molt bona notícia.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 234
Avui dia, les noves tecnologies estan presents en tots els àmbits de la vida dels i les...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC