EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
29 de Setembre de 2020
11/12/2012 18:21h
Una gran alegria
Lluís Esteve
Lluís Esteve
Tinent d’Alcalde de l’Àrea de Serveis a les Persones i regidor d’Educació

El naixement d’un nou recurs adreçat als educadors i educadores és sempre un motiu de satisfacció i alegria. A més, si la nova iniciativa sorgeix a partir del bagatge i bon fer de dos projectes històrics com són la revista Estris i la comunitat enGrup.cat, no sols provoca satisfacció si no que també és una garantia de la qualitat i la utilitat que de ben segur tindrà.

Estem vivint uns moments difícils, per l’educació i per l’Estat del benestar en general. La reducció de recursos esta fent més difícil la important i necessària feina del conjunt d’educadors i educadores, de les escoles i instituts, dels esplais i dels agrupaments, en definitiva de tots i totes les que ens dediquem d’una forma o altra a l’educació en el nostre país. Una situació que sovint ens pot fer caure en el desànim.

I precisament per això, aquesta nova iniciativa, ara adquireix major importància. Crear punts de trobada de la comunitat educativa, un espai on intercanviar experiències, reflexions, problemes i solucions, sempre és útil i necessari, però en el context actual encara ho és més.

I a més ho fa amb perspectives de futur, amb un entorn virtual que el fa accessible per a tothom, que ben segur generarà complicitats i reforços mutus siguem on siguem.

Per tot això vull donar la benvinguda a aquesta nova iniciativa i felicitar a tot l’equip que la fa possible, perquè estic convençut que serà una nova eina de suport a la tasca que moltes persones realitzen cada dia per aconseguir una educació de qualitat al servei de la igualtat d’oportunitats i la cohesió social.

Benvinguts i moltes felicitats

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 234
Avui dia, les noves tecnologies estan presents en tots els àmbits de la vida dels i les...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC