EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
29 de Setembre de 2020
11/12/2012 17:40h
Voluntat de servei
Quim Moreno
Quim Moreno
Director de la Revista Estris

El naixement d’estris.cat ens permet fer nostres les paraules del poeta J. V. Foix “M’exalta el nou, m’enamora el vell”. Amb aquest nou projecte perseguim l’objectiu d’adaptar-nos als canvis de l’entorn amb el neguit de millorar i seguir exaltant-nos però mantenint la mateixa il·lusió de sempre i enamorats de l’essència que va fer néixer la revista Estris en format paper el 1971.

La revista Estris fa un pas clau en el seu creixement. La fusió entre les capçaleres d’Estris i www.engrup.cat dona pas a un nou mitjà de comunicació digital que vol recollir el millor dels seus antecessors amb un gestor de continguts que suposa un gran salt tecnològic amb la interacció continuada amb les xarxes socials i una creixent participació dels monitors, caps, mestres i educadors que dia a dia feu ús dels nostres mitjans.

Els propers mesos l’eina anirà creixent oferint noves seccions i serveis que ens permetran créixer i potenciar, encara més, la participació dels lectors que ha estat sempre un dels puntals d’enGrup, portant-nos a tenir més de 8.000 usuaris registrats.

Però cap d’aquestes passes té sentit sense el motor que tot ho mou. La voluntat de servei al lleure i al tercer sector i és que Estris.cat vol ser un punt de trobada entre un sector que ha estat clau d’un país i que, davant de la situació actual, ens reclama més protagonisme.

Sentiu-vos tots i totes part d’aquest projecte i ajudeu-nos a fer-lo créixer.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 234
Avui dia, les noves tecnologies estan presents en tots els àmbits de la vida dels i les...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC