EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
25 de Gener de 2020
21/10/2019 11:02h
Pallapupas busca 600 persones voluntàries
Seran per dur a terme la campanya “La ceba que fa riure”
La ceba que fa riure
La ceba que fa riure

Els propers dies 8 i 9 de novembre Pallapupas i Condis han organitzat una campanya solidària per recaptar fons per a l’entitat. Per això l’entitat ha fet una crida per aconseguir 600 persones voluntàries a tot Catalunya.

 

Les persones que hi participin hauran de triar el dia i l’horari per estar en els supermercats Condis habilitats per la iniciativa i oferir als clients una bossa de cebes solidàries i repartir fulletons en què s’explica la tasca de l’entitat.

 

Per participar cal inscriure’s abans del 29 d’octubre. Al formulari es podrà triar la ciutat, l’establiment i el torn entre matí, migdia, tarda i vespre. Les persones voluntàries se’ls oferirà una formació presencial per acompanyar-los en aquesta tasca.

 

Papallupas

L’entitat es va fundar l’any 2000 amb l’objectiu d’ajudar els infants hospitalitzats i els seus familiars en el seu estat d’ànim durant el procés d’hospitalització. En total atenen més de 170.000 beneficiaris en 11 hospitals de Catalunya.

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 229
Filosofem una mica sobre les pressions socials en què es poden trobar sotmesos i sotmese...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC