EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
09 de Juliol de 2020
12/07/2019 09:00h
Participa a la darrera fase del Pla de Drets Humans de Catalunya
Podreu participar-hi fins al 31 de juliol
Àgora de Drets
Àgora de Drets

Arriba a la recta final el procés de debat i consulta del Pla de Drets Humans de Catalunya impulsat per l'Estructura de Drets Humans de Catalunya. Durant més de 5 mesos s’ha recollit les aportacions de la ciutadania en les més de 100 àgores de drets celebrades en diferents punts del territori.

 

Per finalitzar el procés s’ha obert una #ÀgoraVirtual per recollir valoracions i aportacions sobre les mesures de millora dels 27 que proposa l’esborrany del Pla de Drets Humans de Catalunya.

 

Per participar cal entrar a l’àgora virtual i triar el dret sobre el qual es vol participar. Un cop escollit es podrà consultar les mesures per millorar-lo i la diagnosi sobre l’estat actual. Allà es podrà donar suport a les propostes de mesura i enviar els comentaris i aportacions.

 

Aquest procés romandrà obert fins al 31 de juliol. Totes les mesures s’integraran en el document final del Pla de Drets Humans que hauran de dur a terme les administracions públiques de Catalunya.

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 232
Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC