EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
12 de Desembre de 2018
| Ja som 11221
23/03/2018 18:11h
Participa a la Setmana de la Natura!
Serà del 26 de maig al 5 de juny
Setmana de la Natura 2018
Setmana de la Natura 2018

Del 26 de maig al 5 de juny se celebrarà la tercera edició de la Setmana de la Natura. Una iniciativa per promoure activitats a tot Catalunya amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància de tenir cura de la natura i del territori.

 

Durant els 10 dies hi ha programades excursions, tallers, visites guiades, activitats familiars, exposicions, entre d’altres. Les activitats estan dirigides a tots els públics, des dels més joves fins als més grans, Per participar-hi cal inscripció prèvia.

 

Les activitats les poden organitzar qualsevol entitat sense ànim de lucre sempre que aquesta tingui com a objectiu conscienciar sobre la importància de tenir cura de la natura i el territori. Per inscriure l’activitat cal omplir aquest formulari perquè es visualitzi l’activitat.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 223
Vivim en una societat que, constantment ens repeteix els beneficis d'una vida saludable. Ta...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC