EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
07 de Abril de 2020
30/07/2019 08:47h
Participa al projecte ’Visc, Convisc...Participo!’
El CJB inicia de nou el projecte a favor de la participació i la representació
cjb   visc convisc
cjb visc convisc

S’obren les inscripcions per formar part de la borsa de dinamització del projecte del Consell de la Joventut de Barcelona Visc, Convisc...Participo! Aquesta acció educativa consisteix en promoure la participació com a eina d’aprenentatge personal i col·lectiu a través de dinàmiques pròpies de l’educació no formal a alumnes de 3r i 4t d’ESO de centres educatius de la ciutat de Barcelona.

 

Per formar part de la borsa i poder dinamitzar alguna de les sessions que s’oferiran a les aules a partir del curs que ve has de complir els següents requisits: tenir entre 20 i 30 anys, venir del món del lleure (caus, esplais, casals...), no haver format part de la borsa durant tres anys i enviar el certificat negatiu de Delictes de Naturalesa Sexual a vcp@cjb.cat. A més a més, hauràs d’omplir el formulari d’inscripció del web i assistir a una jornada de formació el dimarts 17 de setembre. La data límit per a realitzar la inscripció és el 8 de setembre.

 

Algun dels objectius als que s’aspira amb aquest projecte són:

  • Transmetre el contingut de les sessions a través de dinàmiques pròpies de l’educació no formal.
  • Dotar d’eines de representació als i a les estudiants perquè puguin desenvolupar la seva tasca de representació ambla màxima informació i recursos.
  • Obrir la possibilitat d’articular iniciatives de participació dels alumnes a l’institut.
COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 231
Parlem de com fer del lleure un espai encara més inclusiu amb equips educatius que...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC