EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
06 de Juliol de 2020
30/09/2019 11:10h
Participa als Premis Barnajove
Es poden presentar candidatures fins al 24 de novembre
Premis BarnaJove
Premis BarnaJove

El Consell de la Joventut de Barcelona obre una nova convocatòria dels Premis Barnajove. Uns guardons que tenen com a objectiu fomentar el treball associatiu de les entitats juvenils de la ciutat i valorar la tasca que desenvolupen.

 

Per això, el CJB premiarà aquells projectes de nova creació que hagin realitzat les entitats a partir de l’1 de gener de 2019 i que no estiguin consolidats. A més, també es tindran en compte projectes que estiguin dirigits a la joventut i relacionats amb aspectes com: cohesió i drets de ciutadania; emancipació; pau i cooperació; sostenibilitat; educació; participació; salut i cultura.

 

En total es premiaran tres projectes amb una dotació econòmica que oscil·la entre els 1.500 € al primer premi; 1.000 € al segon i 500 € al tercer premi. Per participar cal omplir un formulari i enviar el projecte per correu abans del 24 de novembre. L’entrega de premis serà el 13 de desembre de 2019.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 232
Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC