EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
12 de Desembre de 2018
| Ja som 11221
21/12/2017 13:16h
Pel Nadal, torna la Fira de Consum responsable i d’Economia Social i Solidària
Serà del 22 de desembre al 4 de gener a la plaça de Catalunya de Barcelona
Foto: Ajuntament de Barcelona
Foto: Ajuntament de Barcelona

Per tercer any consecutiu, torna la Fira de Consum responsable i d’Economia Social i Solidària al centre de Barcelona. En total, 44 parades donaran a conèixer prop d’una seixantena de projectes, d’entitats i d’empreses amb l’objectiu d’acostar a la ciutadania productes projectes i serveis impulsats per organitzacions i empreses que aposten per una economia de proximitat i solidària i per un canvi de model socioeconòmic.

 

Entre l’oferta, hi podreu trobar bona part dels àmbits de l’economia social i solidària com alimentació, roba, iniciatives culturals, oci i turisme responsable i finances ètiques entre d’altres. Paral·lelament, s’han organitzat diverses activitats per a tots els públics en els diversos espais previstos. Podeu consultar aquí tot el programa.

 

La Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària està organitzada pel Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum de l’Ajuntament de Barcelona. Se celebrarà del 22 de desembre al 4 de gener i només estarà tancada els dies 25 i 26 de desembre i l’1 de gener.

  

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 223
Vivim en una societat que, constantment ens repeteix els beneficis d'una vida saludable. Ta...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC