EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL

04 de Agost de 2021
Premis BarnaJove 2020

Àmbit o temàtica

Joventut

Organisme convocant

Consell de Joventut de Barcelona.

Objecte

Premiar aquells projectes que hagin estat duts a terme o iniciats per entitats i associacions juvenils sense ànim de lucre de qualsevol tipologia al llarg del 2020 a la ciutat de Barcelona. A més, en aquesta ocasió, volen premiar també projectes que hagin tingut especial rellevància en el marc de la covid19, i per això, donen més premis que mai.

Terminis

Fins al 22 de novembre.

Observacions

Els projectes guanyadors comptaran amb les següents retribucions: una dotació econòmica de 2.500€ a repartir entre 5 projectes premiats, 3 per a noves iniciatives en qualsevol dels àmbits en què treballa el CJB i 2 dotacions a projectes que donin resposta a la situació derivada per la COVID-19. La dotació econòmica mínima de cada premiat serà de 300€ i la dotació màxima, de 1.000. Aquesta dotació serà especificada a partir dels criteris d’avaluació i del pressupost del mateix projecte. S’estableix una segona dotació en recursos per a 3 projectes premiats més. La dotació per aquests tres premis serà en format de vals de 50 euros per gastar en serveis ofertats pel CRAJ (lloguer d’equips de so, màquines de xapes, carpes, etc.) i l’Espai Jove la Fontana (lloguer de sales). 

Altres

L'entrega de premis serà el divendres 11 de desembre, en un acte virtual degut a les circumstàncies sanitàries. 

Més informació

Més informació aquí. 

REVISTA ESTRIS NÚMERO 238
L’ADN del lleure implica posar sempre al centre els infants i joves que acompanyem. Tant...
Especial Preparem un curs excepcional
Actualitat
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC