EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
10 de Juliol de 2020
Premis de Civisme a l’actuació cívica juvenil. XXVIII Premi Jaume Ciurana

Àmbit o temàtica

Joventut

Organisme convocant

Generalitat de Catalunya

Objecte

Els Premis de Civisme a l’actuació cívica juvenil volen fomentar en el jovent els valors de la responsabilitat, la capacitat associativa, l’esperit de servei, el compromís vers la societat, l’amor i el respecte per la natura, així com tots aquells valors que puguin conformar una cultura cívica.

Es pot optar al Premi Jaume Ciurana a l’actuació cívica juvenil realitzada en el període anual 2013, en les categories següents: Actuació cívica en favor de les persones. Actuació cívica en la millora de l’entorn natural

Terminis

30/06/2014

Observacions

Els Premis Jaume Ciurana a l’actuació cívica juvenil tenen com a destinataris grups formats com a mínim per 6 joves de més de 12 anys, integrats en organitzacions sense afany de lucre, que hagin realitzat alguna acció cívica meritòria, de forma voluntària i gratuïta.

Altres

Premis a les categories

Es concediran tres premis per a cada categoria: primer, segon i tercer premi per a la categoria a l’actuació juvenil en favor de les persones, i primer, segon i tercer premi per a la categoria a l’actuació juvenil en la millora de l’entorn natural.

Els premis consistiran en una obra artística d’un autor català de renom per a cada treball premiat a tenor de l’ordre de la resolució del jurat.

REVISTA ESTRIS NÚMERO 233
Coneixem una de les activitats estrella de l’educació en el lleure, els campaments...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC