EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
25 de Novembre de 2020
Subvencions de l'Institut d'Estudis Ilerdencs en l'àmbit de la cultura per al 2014

Àmbit o temàtica

Cultura

Organisme convocant

Institut d'Estudis Ilerdencs

Objecte

Objecte i finalitat. La realització de projectes i activitats culturals, com són: Activitats de dinamització cultural: concursos i certàmens, trobades, aplecs, diades, setmanes culturals, festes temàtiques de cultura popular, cercaviles de foc, representacions i activitats de cultura popular i tradicional; Activitats artístiques: pintura, fotografia, música, cinema, teatre, dansa, suport a la creació i producció artística, inclosos festivals i programacions estables d’aquests àmbits culturals; Activitats de promoció i difusió cultural: cursos, conferències, trobades, jornades, tallers, seminaris, congressos, premis de qualsevol modalitat artística. No estaran dins l’àmbit d’objecte d’aquesta línia d’ajut les activitats de caràcter esportiu i les de caire únicament gastronòmic.

Terminis

25/04/2014

Observacions

Beneficiaris. Poden sol·licitar els ajuntaments i els seus organismes autònoms, així com també, els consells comarcals i altres institucions públiques. Les entitats privades sense ànim de lucre amb seu social o delegació a les comarques de Lleida que, d’acord amb els seus estatuts, tingui entre els seus objectius la promoció de la cultura.

Altres

Les sol·licituds s’hauran de complimentar, obligatòriament, per via telemàtica.

REVISTA ESTRIS NÚMERO 235
En aquest número, diferents experts i expertes donaran resposta a com explicar l'act...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC