EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
10 de Juliol de 2020
Subvencions per a Colònies, Campaments, Rutes i Casals d'estiu a Cornellà de Llobregat

Àmbit o temàtica

Lleure

Organisme convocant

Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Objecte

Les activitats subvencionables hauran de tenir els següents objectius:

Promoure les activitats educatives en el lleure d’una forma estable els diferents períodes festius escolars de l’any (Setmana santa; estiu, festes de Nadal i Reis) mitjançant l’organització de casals, colònies i/o campaments.Promoure el treball en xarxa amb altres entitats i organització d’activitats extraescolars conjuntes entre els diferents agents d’educació no formal del territori.Participació de les associacions en el creixement i desenvolupament ciutadà dels infants i adolescentsTreball dels valors a les activitats (civisme, solidaritat, pau, respecte,...)Promoció i atenció a la infància i l’adolescència en el lleure.Foment de la interculturalitat entre els infants i adolescents.

Terminis

23/01/2015

Observacions

Les entitats, segons el seu tipus, podran optar per les següents classes de projectes:

  • Entitats Juvenils, per cadascun o ambdós tipus de projectes de Colònies i/o Campaments (incloses rutes i camps de treball), presentant una sol·licitud per cadascun dels projectes independents.
  • Entitats d’Educació en el temps lliure infantil i adolescent (esplais i agrupaments escoltes), per cadascun o tots els tipus de projectes de Colònies, Campaments (incloses rutes i camps de treball) i Casals, presentant només una sol·licitud per cadascun dels projectes independents, en els que hauran d’especificar el número d’activitats que es faran durant el període d’execució de cada projecte.
  • APA’S i AMPA’S de les escoles públiques de primària de la localitat, solament poden presentar sol·licitud per a projectes de Casals.

Altres

Les entitats que ho sol·licitin per primer cop no rebran subvenció durant l’exercici/curs que la demanin, per tal de propiciar el seguiment durant un exercici/curs pel tècnic municipal competent, a efectes de valoració del seu programa.

També s’entendrà que és el primer cop que demanen subvenció en aquells supòsits que no han demanat en els últims tres anys.

Més informació

Enllaç a les bases reguladores: http://www.cornella.cat/ca/Subvencions.asp

REVISTA ESTRIS NÚMERO 233
Coneixem una de les activitats estrella de l’educació en el lleure, els campaments...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC