EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
27 de Octubre de 2020
XII Premis Francesc Candel

Àmbit o temàtica

Convivència i persones nouvingudes

Organisme convocant

La Fundació Carulla amb la col·laboració de la Direcció General per a la Immigració del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya

Objecte

L'objecte dels premis és la promoció i l'estímul a la integració a la societat catalana de les persones estrangeres immigrades a Catalunya. Es premiaran projectes i entitats que afavoreixin el civisme, la convivència, el coneixement del país (llengua, tradicions, geografia i història, valors socioculturals), la sensibilització sobre la cultura de la immigració, la participació de dones i joves immigrants, i una visió positiva de la immigració als mitjans de comunicació.

Terminis

22/07/2015

Observacions

Pel que fa a les experiències que optin als premis, caldrà que la proposta consti d'una explicació de la motivació inicial, d'una descripció de les característiques de l’acció duta a terme i d’una valoració dels resultats obtinguts.

Pel que fa als projectes, caldrà que s’expliqui l'objectiu plantejat, que es faci una proposta d'activitats i materials i que s'inclogui el compromís per escrit de dur a terme el projecte en el cas que se li concedeixi un dels premis. Una vegada realitzat el projecte, caldrà igualment que els seus responsables facin arribar a la Fundació un informe on se’n detallin breument els resultats.

Altres

S'atorgaran 5 premis de 3.000,00 euros.

Més informació

Enllaç a les bases reguladores: http://www.fundaciocarulla.cat/ca/premis-francesc-candel/bases

REVISTA ESTRIS NÚMERO 234
Avui dia, les noves tecnologies estan presents en tots els àmbits de la vida dels i les...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC