EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
30 de Maig de 2020
10/04/2019 09:41h
Presentació de la publicació “Competències per a la vida en el lleure educatiu”
El document, elaborat per Educació 360, es presentarà el 7 de maig
Foto: Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans (MCECC)
Foto: Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans (MCECC)

Educació 360. Educació a temps complet ha elaborat una publicació amb la que vol recollir quines són les competències que s’aprenen i s’adquireixen en el lleure educatiu. Aquest document porta el títol de “Competències per a la vida en el lleure educatiu” i es presentarà el proper 7 de maig a la Sala d’actes de Rosa Sensat a Barcelona.

 

Durant l’acte, el coordinador i redactor de la publicació, Àlex Muñoz i diferents representants de diferents moviments del lleure educatiu com Escoltes Catalans, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, Moviment Laic i Progressista, Fundació Pere Tarrés, Fundesplai i Xarxa d’Entitats d’Acció Social i Comunitària i entitats com la Fundació Marianao es desgranarà el contingut del document.

 

Algunes d’aquestes competències que s’analitzaran són les definides per la UNESCO el 2018 com: aprenentatge al llarg de la vida, autogestió, ús interactiu d’eines i recursos diversos, interacció amb els altres o transdisiplinarietat, entre d’altres.

 

La sessió també comptarà amb una ponència en format diàleg en què s’abordaran els reptes i connexions del lleure educatiu a la societat actual. Aquesta estarà moderada per Ignasi Aragay, director adjunt del diari Ara.

 

Per assistir cal inscriure’s omplint aquest formulari. El programa complet de l’acte el trobareu aquí.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 232
Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC