Presenten un estudi sobre l'estat actual dels drets de la infància i l'adolescència a Catalunya

Presenten un estudi sobre l'estat actual dels drets de la infància i l'adolescència a Catalunya

Serà el 28 de gener, quan també està previst un debat dels i les responsables de polítiques d'infància dels principals partits.

25.01.21

Temps de lectura: 3 minuts

La Plataforma d’Infància de Catalunya de la Taula del Tercer Sector (PINCAT) organitza un acte en el qual presentarà l’estudi d'infància i adolescència 'Anàlisi de l'estat actual de la garantia de drets a Catalunya'. Serà el dijous 28 de gener a les 9:30h, en línia. Es podrà seguir en aquest enllaç i aquí podeu consultar el programa.  

El document posa el focus en la situació en la qual estava aquest col·lectiu abans de la Covid-19, però també recull la valoració que fan les entitats socials sobre l'impacte que ha tingut la pandèmia i que ha comportat un empitjorament.  

A més de la presentació de l'estudi, també hi haurà un debat electoral amb la participació dels i les responsables de polítiques d'infància de les principals formacions polítiques que es presenten a les eleccions al Parlament de Catalunya 2021 (Ciutadans, PDeCAT, ERC, PSC, Catalunya en Comú-Podem, CUP-Guanyem, PP i JuntsXCat).

ETIQUETES

Adolescència Infància

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: