Quatre actes per  conrear alternatives per a la justícia climàtica  a l'Àgora Jove 2020

Quatre actes per conrear alternatives per a la justícia climàtica a l'Àgora Jove 2020

El 28 de setembre es tancarà el cicle amb una sessió de treball per a recollir les demandes dels i les joves

23.09.20

Temps de lectura: 3 minuts

"Conreem alternatives per a la justícia climàtica". Amb aquest lema s'ha celebrat l'Àgora Jove 2020 -un cicle de trobades i debats sobre sostenibilitat impulsat pel Consell Nacional de la Juventut de Catalunya- aquests 21, 22 i 23 de setembre. Enguany, degut a la crisi sanitària, s'ha dut a terme telemàticament i ha volgut consensuar entre els i les participants "quines respostes podem donar les joves associades a l'emergència climàtica".  

La primera xerrada (i posterior debat) sota el títol "Capitalisme vs Vida" va ser a càrrec de Vanessa Álvarez del grup 'Red Ecofeminista' i va girar al voltant de "perquè l'actual sistema de producció i consum suposa un repte per la vida i com el podem repensar des de l'ecofeminisme i la interseccionalitat". Un dia després, va ser el torn de SomEnergia, SomMobilitat i Coop57, que van liderar una taula d'experiències de models alternatius de consum conscient i sostenible. Per últim, activistes de Fridays for Future, Ecologistes en Acció i StopEcocidio van aprofundir en "els reptes que envolten el món de l'activisme ecologista i en el rol de les joves" en un diàleg sota el títol "organitzem-nos per la justícia climàtica".  

El proper 28 de setembre, de 18h. a 20h., tindrà lloc el darrer acte de l'Àgora Jove 2020 sota el títol "el nostre Kyoto" per tal de recollir les demandes dels i  les joves en una última sessió de treball. 

ETIQUETES

Medi ambient Joves

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: