EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
28 de Octubre de 2020
23/09/2020 18:38h
Quatre actes per "conrear alternatives per a la justícia climàtica" a l'Àgora Jove 2020
El 28 de setembre es tancarà el cicle amb una sessió de treball per a recollir les demandes dels i les joves
Quatre actes per "conrear alternatives per a la justícia climàtica" a l'Àgora Jove 2020
Quatre actes per "conrear alternatives per a la justícia climàtica" a l'Àgora Jove 2020

"Conreem alternatives per a la justícia climàtica". Amb aquest lema s'ha celebrat l'Àgora Jove 2020 -un cicle de trobades i debats sobre sostenibilitat impulsat pel Consell Nacional de la Juventut de Catalunya- aquests 21, 22 i 23 de setembre. Enguany, degut a la crisi sanitària, s'ha dut a terme telemàticament i ha volgut consensuar entre els i les participants "quines respostes podem donar les joves associades a l'emergència climàtica". 

 

La primera xerrada (i posterior debat) sota el títol "Capitalisme vs Vida" va ser a càrrec de Vanessa Álvarez del grup 'Red Ecofeminista' i va girar al voltant de "perquè l'actual sistema de producció i consum suposa un repte per la vida i com el podem repensar des de l'ecofeminisme i la interseccionalitat". Un dia després, va ser el torn de SomEnergia, SomMobilitat i Coop57, que van liderar una taula d'experiències de models alternatius de consum conscient i sostenible. Per últim, activistes de Fridays for Future, Ecologistes en Acció i StopEcocidio van aprofundir en "els reptes que envolten el món de l'activisme ecologista i en el rol de les joves" en un diàleg sota el títol "organitzem-nos per la justícia climàtica". 

 

El proper 28 de setembre, de 18h. a 20h., tindrà lloc el darrer acte de l'Àgora Jove 2020 sota el títol "el nostre Kyoto" per tal de recollir les demandes dels i  les joves en una última sessió de treball. 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 234
Avui dia, les noves tecnologies estan presents en tots els àmbits de la vida dels i les...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC