EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
20 de Juny de 2021
25/03/2020 17:40h
'Raluy Legacy' apropa el circ a les famílies durant el confinament
Aquest diumenge, 29 de març, podran fer un viatge per les entranyes de l'espectacle
Companyia 'Raluy Legacy'
Companyia 'Raluy Legacy'

Concerts, màgia, contes, teatre... I ara circ! La companyia 'Raluy Legacy' s'ha unit a les propostes en 'streaming' per als més petits que diversos artistes ofereixen per fer més fàcil el confinament a les famílies. Després de compartir un vídeo de l'espectacle de la temporada passada per xarxes socials, aquest 29 de març a les 18h., les germanes Niedziela i Emily Raluy faran un recorregut online per les instal·lacions del circ i -diuen- ensenyaran "coses que mai heu vist". 

 

"Ens colarem a les caravanes dels vostres personatges preferits, veurem com cada artista viu el confinament, podreu fer-los preguntes en directe, veurem els camerinos i els assajos", han anticipat des de les xarxes socials de 'Raluy Legacy'. També asseguren que tindran "sorpreses preparades" amb l'objectiu que "la gent, des de casa, passi una tarda diferent coneixent el món del circ". 

 

Les germanes Raluy no són les úniques que han pensat una iniciativa similar per aquests dies de confinament. La pedagoga, musicoterapeuta, autora i cantant de cançons infantils Dàmaris Gelabert -per exemple- ofereix concerts en família els dimecres a les 18h., la companyia 'Teatre Mòbil' comparteix obres completes i la Fundació Joan Miró convida a gaudir de noves propostes digitals des de casa. 

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 238
L’ADN del lleure implica posar sempre al centre els infants i joves que acompanyem. Tant...
Especial Preparem un curs excepcional
Actualitat
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC