EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
06 de Maig de 2021
16/04/2020 19:43h
Revistes i digitals en català envien més de 2.000 publicacions per alleujar confinaments i ingressos
Col·laboren amb l’Ajuntament de Barcelona i l’Hospital de la Vall d’Hebron
Exemplars de la Revista Estris
Exemplars de la Revista Estris

Els editors de revistes i digitals han respost a la situació d’emergència sanitària amb revistes. Lectures que són sinònim de finestres obertes a realitats culturals per a tots els gustos i que alleugen aquests temps en els quals la mobilitat i el contacte quotidià entre persones es veuen excepcionalment alterats fins al punt de deixar la soledat física i psicològica al descobert.

Després de la iniciativa posada en marxa per l’APPEC a través d’iQUIOSC.cat d’obrir el primer mes de subscripció a la tarifa plana de revistes per accedir gratuïtament a totes les publicacions durant 30 dies, ara l’associació ha decidit fer arribar les publicacions en paper als espais públics on hi ha persones confinades.

En total, l’APPEC ha enviat uns 1.600 exemplars de 53 capçaleres diferents a 4 equipaments habilitats per l’Ajuntament de Barcelona per facilitar el confinament voluntari de més de 600 persones sense llar de la ciutat. Les revistes s’han distribuït en lots personalitzats per eliminar el risc de contagi.

D’altra banda, l’associació també ha fet arribar més de 500 exemplars de publicacions infantils i juvenils a l’Hospital Infantil de la Vall d’Hebron, destinades a franges d’edat dels 3 als 12 anys, que acompanyaran els més menuts i joves durant les estades llargues d’hospitalització, en uns moments en els quals el contacte amb els seus familiars i amb els recursos lúdics i educatius es veu trastocat pels protocols destinats a evitar la propagació del virus.
 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 238
L’ADN del lleure implica posar sempre al centre els infants i joves que acompanyem. Tant...
Especial Preparem un curs excepcional
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC