EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
10 de Agost de 2020
24/04/2019 13:48h
S’estrena el documental “Entre muntanyes”
El film que mostra els 43 anys d'història de la casa de colònies d'AINA i els seus valors
Entre muntanyes
Entre muntanyes

Més de dues-centes persones han assistit a la presentació del documental “Entre muntanyes” a les sales dels Cinemes Illa Carlemany d’Andorra. La cinta reflecteix l’epopeia de la casa de colònies AINA, fundada al 1976 a Canillo pel mossèn Ramon.

 

 

L’objectiu del documental és ensenyar a través de la casa de colònies AINA la tasca del mossèn Ramon com a referent educatiu. A més, el film és el testimoni visual del què significa AINA per les persones que hi han passat, per les que encara hi tenen algun tipus de vinculació o per les futures generacions que hi passaran.  

 

Aquest significat recau principalment en la transmissió d’un missatge de generositat, respecte, llibertat i amor per la natura que s’ha pogut anar transmetent de generació en generació. En els seus 43 anys d’història es calcula que han acollint prop de 25.000 nens i 1.800 monitors.

 

El projecte ha comptat amb la col·laboració del Govern d’Andorra, els comuns i tot un seguit de donacions privades (econòmiques i materials). A més té per objectiu entrar en diversos festivals de cinema arreu d’Europa i alguns del centre i sud del continent americà un cop hagin finalitzat les dues setmanes en cartellera en exclusiva a Andorra.

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 233
Coneixem una de les activitats estrella de l’educació en el lleure, els campaments...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC