EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
09 de Juliol de 2020
06/05/2019 11:25h
Tot a punt per la Trobada General de Monitors/es dels centres d’esplai MCECC
Se celebrarà l’11 i 12 de maig a Vilanova i la Geltrú
Trobada General de Monitors/es
Trobada General de Monitors/es

El Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) ja està preparat per la celebració de la trobada general de monitors/es 2019. L’acte serà el cap de setmana de l’11 i 12 de maig a Vilanova i la Geltrú.

 

Gairebé 600 monitors seran els protagonistes d’aquests dos dies, on el lema central serà “Som Clau MCECC”.

 

El centre d’interès és la gestió d’equips en els centres d’esplai. Treballaran al voltant d’aquesta temàtica amb la realització de formacions i altres activitats complementaries.

 

Aquestes formacions estaran diferenciades per dues modalitats, una més formativa i orientada proporcionar recursos útils als monitors/es, i una altra més dinàmica i reflexiva orientada als responsables dels diferents centres d’esplai.

 

La trobada de monitors és un esdeveniment on els diferents monitors i responsables dels centres d’esplai federats al MCECC de Catalunya i Mallorca poden reunir-se i relacionar-se entre ells.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 232
Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC