EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
06 de Juliol de 2020
10/02/2020 17:14h
Setena edició dels premis RetinEs per guardonar l'audiovisual amb òptica socioeducativa
Es poden enviar projectes fins al 15 d’abril del 2020
Premis RetinES
Premis RetinES

Arriba la setena edició dels premis RetinES, impulsats pel Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya amb l'objectiu de premiar projectes i obres audiovisuals fetes des d’una òptica socioeducativa. 

 

Si has realitzat una obra o projecte audiovisual en benefici de l’acció i/o activitat socioeducativa, o bé ets un jove amb desig d’expressar-se a través d’un vídeo realitzat amb mòbil, pots enviar-lo fins al 15 d’abril del 2020 per participar al concurs. Podràs optar al premi a la millor obra o projecte audiovisual en benefici de l’acció i/o activitat socioeducativa (amb un premi de 600€) o a la millor obra o projecte audiovisual realitzat per joves de 18 a 30 anys (amb un premi de 300€). 

 

El jurat estarà format per professionals de l’àmbit de l’educació social i/o de l’audiovisual, membres de les entitats col·laboradores del RetinES. El jurat especialitzat valorarà i atorgarà els premis tenint en compte criteris com l’originalitat de les obres o projectes audiovisuals que es presentin, el tema que tractin i de quina manera ho fan, la intenció pedagògica, l’equilibri entre l’edició audiovisual tècnica i el contingut socioeducatiu de la peça, etc. Els Premis s’entregaran en un acte públic al maig del 2019 amb la projecció de les obres finalistes i guanyadores i la presència dels seus responsables. 

 

Per participar, podeu consultar tota la informació a les bases dels Premis RetinES. 

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 232
Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC