EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
03 de Juliol de 2020
16/04/2019 17:15h
Sigues lliure, llegeix!
L’APPEC inicia una campanya per promoure la lectura de les revistes en català
Sigues lliure, llegeix!
Sigues lliure, llegeix!

L’Associació de Publicacions Periòdiques en Català ha posat en marxa la campanya Sigues lliure, llegeix! que té com a objectiu potenciar la lectura de les capçaleres publicades en català i combatre la manipulació informativa i les fake news.

 

En total hi ha participat una cinquantena de directors, editors o col·laboradors de publicacions en català que conviden a la ciutadania a apostar per revistes i digitals en català i tenir així eines per formar-se criteri propi i opinions de llibertat. Per això, les persones que hi participen mostren les capçaleres com a “antídot de repressió”.

 

Hi han participat nombroses cares conegudes com ara els periodistes Toni Soler com a fundador de la revista El Món d’Ahir, Neus Bonet com a responsable de la revista Capçalera, Eduard Voltas com a editor de Time Out BCN, la directora de Sàpiens Clàudia Pujol,Lluís Gendrau amb Enderrock i també des de la revista Estris, entre d’altres.

 

Per poder conèixer les diferents versions del vídeo els podeu consultar aquí.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 232
Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC