EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL

12 de Desembre de 2018
| Ja som 11221
22/03/2018 14:21h
Sónar i la Fundació Pere Tarrés creen el Sónar Campus
És el primer campus d’estiu centrat en la innovació tecnològica i artística per a joves
Sónar Campus
Sónar Campus

Sónar i la Fundació Pere Tarrés han organitzat el Sónar Campus, el primer campus d’estiu que té com a fil conductor la música electrònica i les arts visuals. Aquesta iniciativa pionera té com a objectiu que els joves d’entre 14 i 17 anys puguin viure i descobrir noves professions de futur centrades en la innovació tecnològica.

 

Entre les activitats previstes per les dues setmanes independents que dura el campus (del 2 al 6 i del 9 al 13 de juliol) hi ha la construcció d’entorns interactius, l’experimentació amb tecnologia aplicada a la música electrònica i les arts visuals. Totes aquestes activitats estaran dirigides per professionals que han passat pel festival Sónar .

 

Aquesta iniciativa forma part del projecte #ARTISTEM experiències artístiques en diferent format amb l’objectiu d’apropar les STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeries i Matemàtiques) a través de l’art.  

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 223
Vivim en una societat que, constantment ens repeteix els beneficis d'una vida saludable. Ta...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC