EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
09 de Maig de 2021
13/03/2020 14:12h
Què fem tancats a casa?: l'Estris en versió online serà gratuït durant un mes
També altres capçaleres com El Temps, Enderrock o Sàpiens
L'Estris en versió online serà gratuït durant un mes
L'Estris en versió online serà gratuït durant un mes

Els editors de revistes en català de l'Associació d’Editors de Revistes i Digitals (APPEC) obren de forma gratuïta la Tarifa plana de revistes d'iQUIOSC.cat durant un mes per tal que durant la situació excepcional que estem vivint a causa del Coronavirus, totes les persones que aquests dies siguin a casa puguin accedir de franc a la lectura de les capçaleres en català.
 

 

Entre les revistes en llengua catalana a les quals els lectors podran accedir de franc durant 1 mes, hi ha l'Estris. A més, també hi ha altres capçaleres com El Temps, Enderrock o Sàpiens. 

 

Per poder accedir al mes gratuït de revistes només cal que els lectors entrin a tarifaplana.iquiosc.cat i introdueixin el codi TARIFAPLANA2020 en el moment de fer la subscripció i tindran accés a 1 mes de la tarifa plana de revistes de franc. 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 238
L’ADN del lleure implica posar sempre al centre els infants i joves que acompanyem. Tant...
Especial Preparem un curs excepcional
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC