EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL

09 de Maig de 2021
27/10/2020 12:42h
Torna el Fòrum Jove, un espai jove de trobada per a l'erradicació de les violències masclistes
Impulsat per la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere, se celebrarà els dies 5, 6, 7, 12, 13 i 14 de novembre
Imatge del Fòrum Jove 2019 | Foto: Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere
Imatge del Fòrum Jove 2019 | Foto: Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere

Els dies 5, 6, 7, 12, 13 i 14 de novembre -virtualment i a l'Espai Francesca Bonnemaison, a Barcelona- arriba una nova edició del Fòrum Jove 2020, un espai de trobada i de reflexió de persones joves sobre qüestions d’actualitat al voltant de la prevenció i erradicació de les violències masclistes. Engloba un conjunt d’activitats i accions on les persones joves son les protagonistes i pretèn ser un espai de trobada d’activistes i professionals que, des dels seus àmbits de treball respectius, volen debatre i participar en un moviment col·lectiu. 

 

"Sabem que l’educació és clau per a la prevenció i l’erradicació de les violències masclistes. Acumulem una llarga trajectòria de sensibilització i treball amb joves. I és evident que aquest compromís es fa visible al Fòrum", diuen des de la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere com a impulsors de la iniciativa (en col·laboració amb el Consell de la Joventut de Barcelona, juntament amb les entitats expertes que aporten, dissenyen i construeixen contingut i activitats). 

 

Al Fòrum Jove 2020, hi poden participar centres educatius d'educació secundària i estudis postobligatoris, responsables d'entitats juvenils de Barcelona i centres d'educació en el lleure i d'acció social (centres d'esplai, agrupaments escoltes, casals de joves, espais joves, etc.). Algunes de les activitats -per a les quals cal inscripció prèvia, gratuïta, ja que hi ha places limitades- són: 

 

  • Bones pràctiques: per conèixer l'experiència de centres on treballen amb perspectiva feminista o han dut a terme projectes o accions de prevenció de les violències masclistes que puguin servir d’exemple per altres centres. Més informació en aquest enllaç.

 

  • Gimkana virtual Tria la teva aventura! (6 de novembre a les 17:30h.). Dirigida a joves, ja sigui de manera individual o en grups de 6 com a màxim. Inscripcions en aquest enllaç.

 

  • Taula Jove Transicions feministes a les entitats i col·lectius juvenils. (Divendres 6 de novembre a les 19h., presencial i en streaming, a l’Espai Francesca Bonnemaison i a l’espai virtual).Inscripcions aquí.

 

  • Debats d’aprofundiment (Divendres 13 de novembre a partir de les 17:30h.). Inscripcions aquí.
COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 238
L’ADN del lleure implica posar sempre al centre els infants i joves que acompanyem. Tant...
Especial Preparem un curs excepcional
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC