EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
20 de Gener de 2021
13/01/2021 12:45h
Torna la Lali Jove, la Festa Major de les associacions juvenils de Barcelona
El 12 i 13 de febrer, a la Plaça Joan Coromines, se celebraran concerts i espectacles.
Cartell de la Lali Jove 2021
Cartell de la Lali Jove 2021

Les associacions juvenils de Barcelona organitzen, per setè any consecutiu, la Lali Jove, la festa major juvenil i associativa de la capital catalana dins la programació oficial de les Festes de Santa Eulàlia. Amb la Lali Jove es dóna resposta a la llarga reivindicació del moviment associatiu juvenil de la ciutat, que fa anys que demanava un espai gestionat directament per les entitats juvenils dins les festes majors de Barcelona.

 

El 12 i 13 de febrer a la Plaça Joan Coromines, se celebraran concerts i espectacles a les 17h. i a les 20h., amb les actuacions de Mabel Flores, Xiula +18, Riot Comedy + Zero Relate dj i Ginestà + ISTARI (Finalista del Festival Brot 2020). Durant els concerts, es garantirà l’atenció directa davant possibles agressions amb un punt Lali Jove Antimasclista per la prevenció i abordament de violències masclistes, racistes, capacitistes i lgbtifòbiques.

 

Des del Consell de la Joventut de Barcelona, tot i les circumstàncies que planteja la pandèmia de la covid-19, s’ha fet una aposta ferma per poder fer realitat aquest projecte un any més, "tot reforçant el model de festes populars organitzades per la ciutadania i les seves organitzacions, i demostrant que la cultura és segura i que les activitats específicament destinades al públic jove poden complir amb la seguretat sanitària". Amb motiu de la covid-19, els concerts tindran un aforament i durada limitats. Dies abans de la seva realització, s'obrirà una taquilla digital per a reservar les entrades.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 236
Animació de la què? Animació de la fe! En aquest número, diferents...
Especial Preparem un curs excepcional
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC