EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
21 de Agost de 2019
04/02/2019 09:00h
Torna una nova edició de la Fera
Un concurs musical que organitza el Centre d’Esplai Sant Llorenç i la el Casal de Joves de Sant Feliu
Fera
Fera

El Centre d’Esplai Sant Llorenç de Sant Feliu federat al Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans juntament amb el Casal de Joves de la capital de la comarca del Baix Llobregat engeguen la Fera. Un concurs musical destintat a formacions musicals o solistes menors de 35 anys i de tot Catalunya.

 

Les formacions interessades han d’inscriure’s en aquest formulari i enviar un o dos temes propis abans de l’1 de març. Les persones o formacions finalistes actuaran a la final que se celebrarà el 6 d’abril al Pati de l’Ateneu de Sant Feliu de Llobregat. Els premis del concurs són: gravació d’una maqueta, l’enregistrament d’un videoclip i la programació de concerts.

 

Podeu consultar les bases del concurs aquí. El concurs és només una de les activitats previstes per a la Fera. En breu es presentarà el cartell complet. 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 226
El Centre d’Interès desglossa la idea que el voluntariat i l’associacionisme...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC