EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
14 de Juliol de 2020
25/03/2019 09:48h
Tot a punt per La Fera
Serà el 6 d’abril al Pati de l’Ateneu de Sant Feliu de Llobregat
La Fera
La Fera

El Centre d’Esplai Sant Llorenç de Sant Feliu federat al Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans juntament amb el Casal de Joves de la capital de la comarca del Baix Llobregat ja ho tenen tot a punt per a una nova edició de la Fera.

 

Després d’un període de votació popular, ja s’han conegut els 4 finalistes del concurs musical que actuaran el dia 6 d’abril al Pati de l’Ateneu de Sant Feliu de Llobregat a partir de les 22 hores. Són: Beta, Sense nom, Lasttrack i Cumbayà. Per acabar la celebració també hi haurà l’actuació del DJ Sendo.

 

La Fera però no només serà de nit. La tarda del 6 d’abril es realitzarà una cercavila que començarà a la plaça de la Vila amb diferents colles de la ciutat i després hi haurà un espectable de màgia.

 

Què és La Fera?

La Fera és una jornada per recaptar diners amb l’objectiu de finançar el Centre d’Esplai Sant Llorenç. Per aquest motiu organitzen aquest esdeveniment de difusió cultural ja sigui amb la promoció cultural del municipi com per la promoció del talent musical que es fa a Catalunya de menors de 35 anys.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 233
Coneixem una de les activitats estrella de l’educació en el lleure, els campaments...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC