EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
17 de Febrer de 2019
| Ja som 11245
05/09/2018 12:01h
Tot a punt per la presentació de l’informe “El Panoràmic”
Serà el dijous 20 de setembre a les 18 hores
Presentació informe "El Panoràmic"
Presentació informe "El Panoràmic"

La presentació de l’informe “El Panoràmic” ja té data. Serà el proper dijous 20 de setembre a les 18 hores al Reial Cercle Artístic de Barcelona. L’acte estarà dividit en tres parts:

 

Les persones interessades en assistir a la presentació de l’informe, en el que hi ha participat més de 2.000 entitats d’arreu del territori català, cal inscriure's prèviament.  

 

Què és el Panoràmic?

És la macro enquesta que pretén explicar i millorar l’impacte que generen les organitzacions a la societat a través de l’anàlisi de la seva realitat, la seva funció i evolució i les activitats que desenvolupen. Els objectius del projecte són fer visible l’impacte real de les organitzacions, ajudar a fer-les créixer, crear una xarxa de col·laboració entre elles, generar una base de dades col·laborativa, oberta i accessible per a tothom i millorar la seva transparència.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 224
El número 224 de l’Estris se centrarà en el quotidià a les acti...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC