EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
17 de Febrer de 2019
| Ja som 11245
02/07/2018 16:50h
Trenquem amb els estereotips de gènere: tema central de l'Estris 221
El número ha estat escrit íntegrament per dones
Estris 221
Estris 221

El número 221 de l’Estris se centra en el treball per la igualtat de gènere i contra els estereotips de gènere. Parlem de la contribució i del paper actiu que té l’educació en el lleure i l’equip de monitoratge per treballar per la igualtat de gènere i contra els estereotips de gènere. A partir de diverses situacions reflexionarem sobre la realitat actual de les dones i dels homes i visibilitzarem realitats que, a vegades, passen desapercebudes.

 

A l’entrevista central parlem amb Míriam Hatibi del seu primer llibre “Mira’m als ulls”. Ens explica el per què del llibre i com posar fil a l’agulla per treballar els estereotips sobre la immigració. Però també parlem amb ella sobre el seu paper als mitjans de comunicació durant els atemptats de Barcelona i Cambrils l’estiu passat.

 

Al manual reflexionem sobre el paper del càstig. La ruta ens porta a les terres de Ponent i visitarem Penelles i l’estany d’Ivars i Vila-Sana. Al racons us presentem la Judit Vilaclara del Consell Directiu del MCECC.

 

Podeu llegir la revista a l'Iquiosc.cat.

 

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 224
El número 224 de l’Estris se centrarà en el quotidià a les acti...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC