La UB s'alia amb 'Projecte Home' per informar i conscienciar el jovent sobre drogodependències

La UB s'alia amb 'Projecte Home' per informar i conscienciar el jovent sobre drogodependències

Organitzen la XII Jornada de Drogodependències, que finalitzarà amb la sessió del pròxim 27 de novembre.

23.11.20

Temps de lectura: 3 minuts

"La Universitat de Barcelona (UB) pensem que, més enllà de ser alumnes o treballadors i treballadores, som persones. Per tant, creiem que també ens hem d'ocupar, no només del rendiment acadèmic, sinó també de com estem, de la nostra salut, el nostre benestar psicològic i el nostre projecte de vida". Així presenta la Universitat de Barcelona la XII Jornada de Drogodependències que organitza fruit del conveni de col·laboració amb l'ONG 'Projecte Home', que treballa pel tractament i prevenció de les drogodependències a Catalunya. 

La primera sessió de la jornada -on s'ha tractat "el fenomen complex de les addiccions", les drogues com una "problemàtica local i global", les "diverses cares de les addiccions" i les "noves addiccions, amb l'abús de les TIC" - ha tingut lloc aquest 20 de novembre, i la segona se celebrarà el pròxim 27 de novembre (de 9h. a 11h., per via telemàtica), amb la finalitat "d'apropar la realitat de les drogodependències i altres addiccions tant a l'alumnat com al professorat des d'una visió àmplia, comprensiva i integradora"

La darrera sessió de la Jornada començarà amb una taula rodona sobre "l'abordatge de col·lectius en situació vulnerable" i seguirà amb xerrades sobre la "patologia dual", "adolescents amb consums problemàtics" i "gènere i reinserció social" i comptarà amb experts i expertes de diversos àmbits. "La Universitat de Barcelona té la voluntat de fomentar cada cop més la responsabilitat social envers causes humanitàries i socials que també reverteixen per als mateixos alumnes, familiars i personal de la Universitat", conclouen els organitzadors. 

ETIQUETES

Joves Pedagogia

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: