EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL

12 de Desembre de 2018
| Ja som 11221
12/06/2017 13:20h
Una gran trobada reunirà els infants, joves i monitors del MCECC el 2018
Vilafranca del Penedès acollirà aquest esdeveniment històric en el 60è aniversari de les primeres colònies de la FPT
Trobada Monitors/es MCECC 2017
Trobada Monitors/es MCECC 2017

El Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans prepara una gran trobada que vol reunir tots els infants, joves i educadors/es de la federació els dies 14 i 15 d’abril del 2018 a Vilafranca del Penedès.

 

L’objectiu de la macrotrobada és oferir als infants i joves del Moviment un espai únic de reunió, formació i intercanvi amb activitats lúdiques i festives que els permeti reconèixer i compartir experiències basades en l’educació en el lleure i celebrar l’essència dels esplais del MCECC com mai abans s’ha fet. Per aquest motiu, es preveu la participació d’unes 5.000 persones, vingudes de diferents indrets de Catalunya i Mallorca.

 

L’esdeveniment també farà homenatge al 60è aniversari de la Fundació Pere Tarrés, que té els seus orígens en la realització d’unes colònies d’estiu per part d’algunes entitats que avui formen part del MCECC. D’altra banda, també farà 5 anys de la primera assemblea de la federació amb la dimensió de territorialitat catalana.

 

Ja fa mesos que s’està treballant en l’organització de l’esdeveniment a partir de diverses comissions formades per membres de l’equip directiu, de l’equip tècnic, monitors/es, i exmonitors/es del MCECC. Aquests grups, oberts a noves incorporacions, s’encarreguen de diversos temes: logística, comunicació i finançament, activitats, materials previs i centre d’interès.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 223
Vivim en una societat que, constantment ens repeteix els beneficis d'una vida saludable. Ta...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC