EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
12 de Desembre de 2018
| Ja som 11221
12/01/2018 13:44h
Vetlla de pregària pel tancament dels CIE
L’acte serà el 20 de gener a les portes del CIE Zona Franca
Vides tancades
Vides tancades

Els voluntaris de la Fundació Migra Studium han organitzat per aquest 20 de gener la vetlla de pregària per al tancament dels centres d’internament d’estrangeria. L’acte, que enguany arriba a la quarta edició, té com a objectiu solidaritzar-se amb la situació dels interns, denunciar les condicions de vida i de privació de llibertat que suposen els CIE i demanar el seu tancament.

 

El dissabte 20 de gener, a les 18 hores es farà una vetlla de pregària que enguany portarà el títol “Vides tancades”. Segons els organitzadors “a través de la música, la pregària i el silenci volem apropar-nos a l'altre com un germà i en aquest reconeixement recuperar tots plegats la dignitat sempre amenaçada. I volem alhora pacíficament però fermament demanar el tancament dels CIE d'una vegada i per sempre”.

 

L’acte l’organitza Migra Studium i s’hi ha adherit altres entitats com: Acció Catòlica Obrera (ACO), Arrels Sant Ignasi, Associació Dahira Jazboul Xoulob, Càritas Diocesana de Barcelona, Centre Cultural Islamic de Catalunya, Centre Social Domingo Solá (Ekumene), Cristianisme i Justícia, Delegació Diocesana de Pastoral Obrera, Delegació Diocesana de Pastoral Social, Fundació Carles Blanch, Fundació la Vinya, Fundació Privada Viarany, Fundació Salut Alta, JOC Nacional de Catalunya i les Illes, el Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans (MCECC), Justícia i Pau, Santa Anna Hospital de Campanya. 

 

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 223
Vivim en una societat que, constantment ens repeteix els beneficis d'una vida saludable. Ta...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC