EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
17 de Juny de 2019
| Ja som 11262
10/01/2019 14:23h
Vetlla de pregària pel tancament dels CIE
L’acte serà el 19 de gener a les portes del CIE Zona Franca
No més CIES
No més CIES

Els voluntaris de la Fundació Migra Studium han organitzat per aquest 19 de gener la vetlla de pregària per al tancament dels centres d’internament d’estrangeria. L’acte, que enguany arriba a la cinquena edició, té com a objectiu solidaritzar-se amb la situació dels interns, denunciar les condicions de vida i de privació de llibertat que suposen els CIE i demanar el seu tancament.

 

El dissabte 19 de gener, a les 18 hores es farà una vetlla de pregària que enguany portarà el títol “No més CIES”. Segons els organitzadors “a través de la música, la pregària i el silenci volem apropar-nos a l'altre com un germà i en aquest reconeixement recuperar tots plegats la dignitat sempre amenaçada. I volem alhora pacíficament però fermament demanar el tancament dels CIE d'una vegada i per sempre”.

 

L’acte l’organitza Migra Studium i s’hi ha adherit altres entitats comAcció Catòlica Obrera (ACO), Arrels Sant Ignasi, Centre Sant Jaume, Col·lectiu de Capellans Obrers, Cristianisme i Justícia, CVX- Sagrada Família, Delegació Diocesana de Pastoral ObreraFundació la VinyaFundació Privada ViaranyFundació Salut Alta, GOAC- Germanor Obrera d'Acció Catòlica, el Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans (MCECC), Justícia i Pau, Santa Anna Hospital de Campanya,  Centre Social Domingo Solá (Ekumene). 

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 226
El Centre d’Interès desglossa la idea que el voluntariat i l’associacionisme...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC