EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
25 de Abril de 2019
| Ja som 11254
13/10/2017 12:45h
VI edició de la Fira d’Economia Social i Solidària de Catalunya
Del 20 al 22 d’octubre se celebrarà al recinte de Fabra i Coats
VI Fira d'Economia Solidària
VI Fira d'Economia Solidària

Tot a punt per la sisena edició de la Fira d’Economia Social i Solidària de Catalunya. Els dies 20, 21 i 22 d’octubre el recinte de Fabra i Coats, a Barcelona, acollirà una de les cites referents en el sector.

 

Amb el lema “Ni teu, ni meu. Nostre! Fem comunitat”, la fira vol aprofundir en el concepte d’allò comú. Amb aquesta premissa, es reflexionarà sobre quatre eixos: la comunitat, el procomú, la relació amb les institucions i allò públic. També es mostraran experiències i projectes de l’àmbit de l’economia social que es realitzen a Catalunya.

 

Es calcula que a la FESC 2017 hi participaran al voltant de 180 organitzacions d'economia social i solidària. S'espera que hi assiteixen més de 20.000 persones a la fira organitzada per la Xarxa d’Economia Solidària. L’entrada és totalment gratuïta. Consulta aquí tota la programació sobre la VI Fira d'Economia Solidària de Catalunya.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 225
En els últims anys els processos migratoris estan molt presents en el nostre dia a dia p...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC