EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
06 de Juliol de 2020
27/09/2019 12:44h
Welcome, la nova aplicació per a persones nouvingudes
El govern vol millorar la seva inserció, inclusió i acompanyament en la societat catalana
Foto: MCECC
Foto: MCECC

El govern de la Generalitat de Catalunya vol crear una aplicació que ajudi les persones migrades a adaptar-se a la societat catalana, tant en el moment de la seva arribada com durant el procés d’inserció i inclusió. Aquesta aplicació per a dispositius mòbil anomenada “Welcome” oferirà informació personalitzada, permetrà millorar el coneixement de la comunitat catalana  i donarà resposta a les demandes més freqüents d’aquest col·lectiu.

 

Es preveu que el projecte Welcome, que compta amb un pressupost de 4 milions d’euros, es posi en marxa el gener del 2020. En aquesta iniciativa, liderada per la Universitat Pompeu Fabra, hi participen una desena de socis del Regne Unit, Alemanya, Grècia, República Txeca, Galícia i Catalunya.

 

La Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania serà l’encarregada de provar el funcionament de l’aplicació i planificarà la difusió d’aquesta arreu de Catalunya. Aquest organisme, també aportarà al projecte l’experiència en les polítiques d’acollida que es duen a terme des de fa anys a Catalunya.

 

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 232
Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC