EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
03 de Agost de 2021
Avís legal

El present avís i informacions legals (en endavant 'NOTES LEGALS') regulen l'ús del servei d'estris.cat que posa a l'abast de tots els usuaris d'internet el Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés (en endavant 'MCECC-FPT'), amb NIF R5800395E i amb domicili social al c/Numància 149-151 de Barcelona.


 

La utilització d'estris.cat implica l'acceptació plena de les condicions i normes que es regeixen en l'actualitat o que es puguin regular en el futur.
 

Tots els usuaris es poden registrar a estris.cat de manera gratuïta i beneficiar-se de tots els serveis que tinguin aquests usuaris.
 

Alguns dels serveis estàn restringits segons el perfil d'usuari.
 

Alguns dels serveis són de pagament i per tal de poder-hi accedir s'han de contractar prèviament. Només s'activaran amb el comprovant del pagament del mateix.
 

Els continguts de la pàgina web es modifiquen pels mateixos usuaris i la Fundació Pere Tarrés no es fa responsable del que s'hi pugui publicar ni de les opinions expressades.
 

Els usuaris es comprometen a utilitzar el portal i els serveis que se l'hi ofereixen, segons el que diu la llei, les condicions aquí indicades i la moral i els bons costums generalment acceptades pel conjunt de la societat.
 

Els textos, fotos i continguts de la web són d'ús exclusiu pels membres d'estris.cat, la revista Estris (en format paper i digital) i les publicacions de la Fundació Pere Tarrés i no es poden fer servir en altres suports o utilitzacions diferents a aquests.

 

Està prohibit reproduir, copiar, distribuir o posar a disposició o qualsevol altra manera de comunicar públicament els continguts d’estris.cat sense el permís per escrit del seu Director.
 

Tampoc no es poden transformar o modificar els continguts tant gràfics com textuals, tret que es compti amb l'autorització escrita del titular dels corresponents drets. · Les imatges d'estris.cat es fan servir per il·lustrar la web i mai amb fins publicitaris. En cas de no està d'acord en l'ús de les mateixes, se'n podrà demanar el canvi però mai una compensació de cap tipus.
 

Els encarregats del manteniment de la web, tenen la potestat de censurar qualsevol contingut que es consideri inadequat en aquest espai virtual.
 

Igualment es podrà expulsar d'estris.cat, després d'haver donat un avís formal en aquell usuari, aquells individuus que puguin manifestar actituds impròpies de l'entorn o que no compleixin les notes aquí expressades.


 

La Fundació Pere Tarrés, exclou, amb tota l'extensió permesa per l'ordenament jurídic, de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que es puguessin deure per l'introducció de continguts no adequats, la caiguda dels serveis de manera momentània i la finalització dels serveis de la comunitat.


 

Per utilitzar alguns del serveis, els usuaris han proporcionat prèviament certes dades de caràcter personal. El MCECC tractarà automatitzadament aquestes dades segons la llei establerta i ha adoptat tots els mitjans de seguretat per tal que romanguin de manera confidencial. No obstant això, l'usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

REVISTA ESTRIS NÚMERO 238
L’ADN del lleure implica posar sempre al centre els infants i joves que acompanyem. Tant...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC